خود نویسیم و خود خوانیم

پیوندها
آخرین مطالب

webgardi 2

جمعه, ۷ شهریور ۱۳۹۳، ۰۲:۲۶ ب.ظ

1- خبر رسیده که برد پیت و آنجلینا جولی ازدواج کرده‌اند آن هم بعد از سه بچه آوردن و سه بچه به فرزندخواندگی پذیرفتن. مبارکشان باشد. فقط نمی‌دانم این ازدواج  برای چه بوده و اساسا چه تحولی در زندگی آنها اتفاق افتاده است؟!

ازدواجاتی است مر آنجل بِرَد

مانده حیران اندر آن اهل خرد

2- یکی از بهترین مطالبی که در هفته اخیر خواندم مقایسه‌ای بود بین 1984 جرج ارول و دنیای قشنگ نو الدوس هاکسلی از سایت وزین یک‌پزشک. اولین کتاب را خوانده‌ام که البته عالی بود. دومی را هنوز نخوانده‌ام، اما ترجمۀ مقایسۀ آن در سایت مذکور درخشان بود و تامل برانگیز. گفتم بی نصیب نمانید. ضمنا توضیح مختصری درباره کتاب دوم را در این آدرس بخوانید.

3- احتمالا دوستان دوست داشته باشند آثار استاد ملکیان را داشته باشند. خب معمولا برای این کار به سایت نیلوفر مراجعه می‌شود اما این وبلاگ هم به سبکی دیگر و البته منسجم مطالب را جمع کرده است ببینید.


راستی اگر از وب‌گردی‌های خودتان هم در آجر چیزی پست کنید، بزهی بر شما ننویسند و در عین حال، راحتی به وجود من‌ رسد.

  • ۹۳/۰۶/۰۷

نظرات (۶)

حکیم جان همانطور که می دونی در غرب اگر زن و شوهری از هم جدا شوند دارایی های آنها در زمان زندگی مشترک نصف می شود. جناب برادر پیت نیز به خاطر اینکه احتمالا از تداوم زندگی مشترک مطمئن شود و البته خواهر آنجلینا هم که او در پول داشتن دست کمی از برادر پیت ندارد برای اطمیان خاطر مدتی را به صورت پارتنر با هم زندگی کرده اند و الان که به هم اطمینان پیدا کردند تصمیم به عقد دائم گرفتند.
امیدوارم حس و حال خواندن کتاب به من برگردد.
راستی تا یادم نرفته جناب حکیم یه خودزندگی نامه از خودت به صورت سوال و جواب در حدود 2500 تا 3000 کلمه با هدایت به سمت جزئیات زندگی از خودت برام بنویس که برای کار کلاسی سخت بهش محتاجم.
اگر از جایی کار مشاهد هم انجام دادی و آنرا مکتوب کردی آن را نیز مرحمت فرما که سخت دعایت میکنم
بله مبارکشان باشه!
«دنیای قشنگ نو» یا «دنیای شگفت‌انگیز جدید» هاکسلی را سال‌ها پیش خوانده‌ام و چند وقت پیش هم در موردش مختصر صحبتی با دکتر داشتم. به نظر من از 1984 اورول جالب‌تر و تأمّل‌برانگیزتره. مقاله‌ی یک پزشک هم به نکات جالبی اشاره کرده و مخصوصاً این‌که رسانه‌های جدید و اینترنت در دنیای امروز همان‌قدر که امکانات دسترسی به اطّلاعات رو تسهیل کرده همون قدر هم به سطحی شدن افراد منجر شده و این قابل مقایسه است با بعضی از وجوه دنیای متهوّر هاکسلی از جمله مصرف «سوما» ... دو سه ترجمه‌ی فارسی از این کتاب هست که من ترجمه‌ی حشمت‌الله صباغی و حسن کاویار را خوانده‌ام و به نظرم از بقیه بهتر ترجمه کرده‌اند.
ممنون از این‌که مطلب یک پزشک رو معرّفی کردی.
افشین جان به نظرم سر و کارت با دکتر ذکایی افتاده! درست حدس زدم؟!

آره مجی جان! کاملا درست حدس زدی. گرفتارش شدم بد جور
لینک ها را هم خوندم. مقایسه اورول و هاکسلی فوق العاده بود. منم دنیای خودم را به روایت هاکسلی نزدیک تر می بینم. فرزندان ما چه خواهند شد خدا می داند. کاش این فهم حداقل ایجاد شود که داریم غرق در دنیایی می شویم که فکر می کنم رشد دهنده و پیشرفته است.
ممنون مشتیان از نظرهای مفیدتان.
مجی جان صحبت هاکسلی را فراموش کرده بودم وگرنه جسارت نمی‌کردم و نوشتن را به تو واگذار می کردم. ضمنا فکر کنم کنایه آن قسمت قرمز نوشته را درنیافتی! ما فقط به دریافت تو دل بسته‌ایم وگرنه می‌دانم که فشن آن قسمت را در نیافته است!
من هنوز کتاب هاکسلی را نخوانده‌ام ولیکن دانلودش کرده‌ام با ترجمه‌ای دیگر. در هر حال وجوه دیدگاه ارول صد درصد منتفی نیست و لااقل در برخی از جاها هنوز مصداق دارد ولی ظاهرا دیدگاه هاکسلی دارد رایج‌تر می‌شود
ضمنا از این زنجموره‌ها بگذریم بالاخره باید راه حلی برای این تغییر نسل‌ها پیدا کنیم البته همیشه عوام وجود داشته اند مدلش فرق کرده است فکر نکینم اگر دنیای مدرن نو نبود مردم حتما عمیق‌تر می‌شدند
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی